Vastgoed

Vastgoedfotografie

Professionele vastgoedfotografie maakt het verschil

Een professional inschakelen is de meest effectieve en efficiënte manier om een woning of bedrijfspand te presenteren voor verkoop of verhuur. Het is extra belangrijk om op te vallen op Funda en diverse andere presentatiemiddelen.

Bert de Leeuw Fotografie is een full-service fotobureau, gespecialieerd in vastgoedfotografie. Ook is Bert de Leeuw Fotografie gecertificeerd medialeverancier voor Funda en officieel Funda Mediapartner.

 

 

Funda Compleet = hoge ranking

Bert de Leeuw Fotografie levert als officieel Funda Mediapartner tegen een zeer aantrekkelijk tarief een compleet Funda-pakket bestaande uit overzichtsfoto’s, 360 graden foto’s, Matterport 3D-presentatie, hoogtefoto’s, walk through video’s en plattegronden.

Dit presentatie-pakket is van zeer grote invloed op de ranking op Funda. Wie wil er nou niet bovenaan staan op Funda om het hoogste rendement uit de verkoop te halen?

Alléén foto’s plaatsen geeft een vele malen lagere ranking op Funda dan wanneer u ook video en 360 graden foto’s toevoegt en voor de kosten hoeft u het zeker niet te laten.

Wij werken samen met diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in het vervaardigen van plattegronden.