Vastgoed

Vastgoedfotografie

Professionele fotografie maakt het verschil

Een professional inschakelen is de meest effectieve en efficiënte manier om een woning of bedrijfspand te presenteren voor verkoop of verhuur. Het is extra belangrijk om op te vallen op Funda en diverse andere presentatiemiddelen. Bert de Leeuw Fotografie is een full-service fotobureau en verzorgt onder andere de fotografie en video voor de vastgoedmarkt. Wij werken voor makelaars, projectontwikkelaars en diverse architecten zowel regionaal als landelijk.

 

 

Funda Compleet = hogere ranking

Bert de Leeuw Fotografie levert tegen een zeer aantrekkelijk tarief een compleet Funda-pakket bestaande uit overzichtsfoto’s, 360 graden foto’s, Matterport-presentatie, hoogtefoto’s, walk through video’s en plattegronden.

Dit presentatie-pakket in van grote invloed op de ranking op Funda. Met andere woorden, met dit presentatie-pakket krijgt u object de meeste aandacht.  Alléén foto’s gebruiken geeft een veel lagere ranking op Funda dan wanneer u ook video en 360 graden foto’s plaatst en dus ook veel minder aandacht. Voor de kosten hoeft u het zeker niet te laten.

Wij werken samen met diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in het vervaardigen van plattegronden.