Vastgoedfotografie + Plattegronden

 

Professionele fotografie maakt het verschil

Een professionele fotograaf inschakelen is de meest effectieve en efficiënte manier om uw woning of bedrijfspand te presenteren voor verkoop of verhuur. Zeker in de huidige markt is het extra belangrijk om op te vallen op Funda en de diverse andere presentatiemiddelen. Bert de Leeuw Fotografie is een full-service fotobureau en verzorgt onder andere de fotografie voor de vastgoedmarkt. Wij werken voor makelaars, projectontwikkelaars en diverse architecten, zowel regionaal als landelijk.

Presentatiepakket + Plattegronden

Bert de Leeuw Fotografie levert tegen een zeer aantrekkelijk tarief een compleet pakket bestaande uit overzichtsfotografie, 360 graden fotografie, hoogtefotografie, woonclip en plattegronden. Dit presentatiepakket resulteert in een hoge ranking op Funda. Aanleveren van het presentatiepakket is voor makelaars mogelijk via de Funda Mediadesk. Voor meer informatie over het presentatie-pakket van Funda verwijzen wij u graag naar www.funda.nl/producten/presentatie-pakket/ .

Er zijn bedrijven in de markt waarbij zowel de foto’s als de plattegronden door één persoon gemaakt worden. Wij zijn van mening dat fotograferen en het maken van plattegronden twee verschillende disciplines zijn. Hiervoor zijn dan ook twee specialisten nodig. Om die reden hebben wij gekozen om met Tekenplan een samenwerking aan te gaan, dit tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Afspraken inplannen gaat via één contactpersoon.

Tekenplan vervaardigt  plattegronden en artist-impressions. Plattegronden in 1 werkdag geleverd. Bezoek de website www.tekenplan.nl.

Ter voorbereiding voor de fotografie van uw woning zie Tips woningfotografie.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

thumbs_018 thumbs_DSC_6441 thumbs_Floorplanner-met-meubels
Klik hier voor een impressie.